Vijzelaar.com

Vijzelaar.com

Specialist in financiële vacature voor vaste en tijdelijke bemiddeling
1406KL Bussum (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
27-01-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
27-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vijzelaar.com is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en interim management voor financiële functies op HBO, WO en Post WO niveau. Zowel voor Vijzelaar zelf als voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar financiële talenten.
Wij bemiddelen financiële professionals in vaste banen op het gebied van Planning & Control, Accounting, Financieel Management, Treasury, Tax en Internal Audit. Kijk voor een overzicht van de actuele vacature op www.vijzelaar.com.
Naast werving en selectie detacheren wij ook financiële professionals. We hebben een team van 30 vakbekwame, enthousiaste Financial Consultants met een afgeronde HBO, WO of Post WO opleiding die op tijdelijke opdrachten/projecten bij onze klanten werkzaam zijn. Deze professionals zijn bij Vijzelaar in vaste dienst en nemen deel in ons opleidingsprogramma “Eigen Vermogen”. Hierin worden zij continu opgeleid op het gebied van persoonlijke vaardigheden, vakkennis en applicatiekennis.
Vanuit ons kantoor in Bussum werken we met een ervaren en stabiel team elke dag met veel plezier om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen te bedienen. Zo hebben we sinds de oprichting in 2003 een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd waar we erg trots op zijn.

Specialisatie en expertise

Werving & selectie, detachering en opleidingen
In alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. Weten wat er bij onze klanten leeft, weten wat onze finance professionals beter maakt. Sinds 2003 zijn we actief op de markt voor vast en tijdelijk financieel personeel van hbo- en wo-niveau. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot dé specialist als het gaat om werving en selectie, detachering, (persoonlijke) ontwikkeling en doorstroom van deze vakmensen.

Wat ons echt onderscheidt van andere bemiddelaars voor financiële professionals, is ons totaalaanbod. Alle facetten van finance resource management vindt u bij ons in één hand:

Werving en selectie van finance professionals
Detachering, interim en project management
Ontwikkeling door middel van onze unieke opleidingsprogramma’s

Ontwikkeling staat centraal
Al onze finance professionals zijn HBO/WO opgeleid op financieel-economisch vakgebied. Door deelname in ons eigen unieke opleidingsprogramma beschikken zij altijd over de meest recente kennis op het finance vakgebied en kennis van applicaties zoals SAP, Oracle, Account View, Hyperion, Exact, Business Object, JD Edwards en MS Excel. Bovendien worden ook hun persoonlijke vaardigheden uitgebreid getraind. Hiermee spelen wij in op de veranderende eisen die aan finance professionals worden gesteld. Ons unieke opleidingsprogramma is dan ook één van de redenen waarom finance professionals voor vijzelaar.com als werkgever kiezen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het sociale aspect wordt niet vergeten binnen vijzelaar.com. Aandacht en zorg voor de omgeving waarin wij werken en leven vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast leveren wij jaarlijks een fysieke en financiële bijdrage aan diverse goede doelen of sociale instellingen. Zo hebben wij in 2011 bijvoorbeeld de sponsoring gedaan van de Kenya Classic fietstocht ten gunste van AMREF Flying Doctors. Tevens hebben wij een bijdrage geleverd aan Alpe d’HuZes, Samenloop voor Hoop, A Sister’s Hope en enkele andere initiatieven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten