Pallas Athena Solutions

Pallas Athena Solutions

Softwareontwikkeling en consultancy
Apeldoorn (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-08-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Pallas Athena is, met ruim 140 gespecialiseerde medewerkers, de BPM-marktleider in Nederland en wereldwijd toonaangevend. De organisatie bestaat uit twee bedrijven: Pallas Athena International en Pallas Athena Solutions. Pallas Athena International ontwikkelt de BPM|Suite by Pallas Athena en verzorgt de marketing en verkoop in het buitenland, samen met diverse lokale partners.

Pallas Athena Solutions levert naast de BPM-software een full-service dienstenpakket met onder meer strategie- en architectuurontwerp, procesanalyse en –ontwerp, complete implementatietrajecten, projectmanagement, beheer en support. Beide bedrijven hebben hun hoofdkwartier in de Noorderkerk te Apeldoorn. Pallas Athena Solutions bewoont daarnaast een kantoor te Hilversum.

Organisatiecultuur
Met ongeveer 140 medewerkers zijn we klein genoeg om open en informeel met elkaar om te gaan, en groot genoeg om wereldwijd de toon te zetten in onze branche. We hebben veel verschillende functies op diverse afdelingen waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Het voordeel van een middelgrote, professionele organisatie is dat je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, makkelijk over de afdelingsgrenzen kunt kijken waardoor je je snel in de breedte kunt ontwikkelen.

We denken bij Pallas Athena in oplossingen en resultaten, een lastige casus is de krent in de pap! Onze open cultuur wordt gekenmerkt door vakmanschap, respect en vertrouwen. Wij geloven dat wij als bedrijf alleen goed kunnen presteren als onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en hun werk met plezier doen. Als je onze collega wordt, zul je dit dan ook al snel merken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten