Visser & Van Baars B.V.

Visser & Van Baars B.V.

Business Intelligence
Gustav Mahlerplein 76 (ITO-Toren, 11de etage)
1082MA Amsterdam (NH)
0202402498
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-08-2013
Opdrachten
380
Laatste opdracht
26-10-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Ja

Visser en Van Baars is dé specialist in Business Intelligence recruitment.

Visser en Van Baars is dé specialist in Business Intelligence recruitment. Wij geloven in de kracht van een specialisme. Met onze propositie “meer weten van minder” streven wij er naar om van grote toegevoegde waarde te zijn voor onze stakeholders. Wij zijn nuchter, gedreven en integer, met altijd als doel het leveren van optimaal resultaat.

Door de sterke toename van complexe data- en informatiestructuren speelt het belang van goed informatiemanagement een steeds grotere rol binnen het huidige ICT-landschap. Door te kiezen voor een duidelijke niche focus, Business Intelligence en Databases, kan Visser & Van Baars als geen ander inspelen op de behoefte van deze groei markt.

Onze Recruitment Consultants zijn ervaren en getraind om alles te weten van hun niche en treden dan ook op als inhoudelijk sparringpartner voor zowel opdrachtgever als kandidaat als het gaat om Business Intelligence & Database vraagstukken en ontwikkelingen. Wij geloven dat inhoudelijke ken-nis cruciaal is om een betere match te maken en geven op deze manier nadere invulling aan het be-grip maatwerk en kwaliteit. Met een combinatie van veel passie en markt kennis zijn wij altijd op zoek naar het optimale resultaat voor beide partijen.

Visser & Van Baars heeft bij elkaar tientallen jaren ervaring met het bemiddelen van Business Intelli-gence en Database specialisten; voor zowel vaste als interim functies. Wij zijn trots om te kunnen zeg-gen dat wij, door onze visie trouw te blijven, ons bestand van tevreden terugkerende klanten steeds verder zien groeien en inmiddels de grootste Business Intelligence & Database bemiddelaar zijn van Nederland.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten