VisualMedia BV

VisualMedia BV

Online development en marekting
7901AS Hoogeveen (DR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-01-2016
Opdrachten
3
Laatste opdracht
26-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Al 15 jaar bestaat VisualMedia BV als webbureau in Hoogeveen. Gestart met technische realisatie van website hebben we ons steeds verder kunnen professionaliseren in applicaties, webshops en websites. Hierbij staan we voor een in eigen huis ontwikkeld CMS systeem, gebaseerd op Bootstrap, PhP gebruikmakend van het Symfony framework. Naast de projectrealisatie hebben we ook de online marketing in eigen huis. Voor veel van onze opdrachtgevers blijven we dus ook betrokken in het succesvol maken van de oplossing door inzet van zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie en het ondersteunen van de ondernemer met de keuzes die gemaakt moeten worden. Al deze activiteiten weten we goed neer te zetten door een goede samenwerking tussen de 12 specialisten die bij ons werkzaam zijn..

Specialisatie en expertise

We zijn goed in het helpen van ondernemers en organisaties bij de keuzes die ze moeten maken bij online vraagstukken. Voorbeelden zijn:

  • kan mijn verkoop door online aanwezigheid versterkt worden

  • hoe kan ik mijn klant binden aan de organisatie

  • wat zijn de mogelijkheden mijn onderscheidend vermogen te vergroten

  • kan ik klanten online beter bereiken

Deze vragen zijn voor ons een echte uitdaging om met klanten in gesprek te gaan en ons team vindt dit erg mooi hier nieuwe oplossingen voor aan te dragen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten