TnP Visual Workplace

Visual Management
's-Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-12-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-12-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TnP Visual Workplace is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in Visual Management. We ontwerpen en leveren visualisatie- en informatieborden en produceren eigen visualisatiematerialen, waardoor we flexibel en kostenefficiƫnt zijn.

Onze producten worden door bedrijven uit verschillende branches gebruikt. Tot onze klanten mogen onder meer Heinz, Mitsubishi, Electrabel, Solland Solar, Obvion, Koninklijke Peijnenburg, MSD Oss, Coca Cola Londerzeel en SNS Reaal gerekend worden.

TnP is in 2008 opgericht door 4 enthousiastelingen met kennis en ervaring op het gebied van LEAN. We vinden dat bij de implementatie van verbeterprocessen vaak onvoldoende aandacht is voor de praktische invulling van de vaak theoretische modellen. Daarnaast vinden wij dat de kracht van Visual Management vaak wordt onderschat. TnP Visual Workplace tracht hier invulling aan te geven door visualisatiematerialen aan te bieden die breed inzetbaar zijn voor visualisatie en communicatie. We vormen een inspiratiebron voor iedereen die door middel van Visual Management de werkprocessen wil stroomlijnen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten