MV Solutions

Educatie en training
Someren (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-04-2005
Opdrachten
3
Laatste opdracht
08-12-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

MV Solutions is gespecialiseerd in trainingen, coachingstrajecten en werving & selectie. Wij richten ons op commerciële MBO+/HBO-ers met 0 tot en met 3 jaar werkervaring.
Wij verzorgen algemene commerciële trainingen, evenals specialistische trainingen op het gebied van werving & selectie en detacheren. Al onze trainingen zijn maatwerk en worden geheel op de wensen en behoeften van onze klanten aangepast.
Coachingstrajecten zijn met name bedoeld voor starters die in een (commerciële) functie aan de slag gaan en die graag begeleid willen worden om snel en praktijkgericht de fijne kneepjes van het vak te leren. Dit is een persoonsgebonden traject en dus ook weer compleet maatwerk.
Daarnaast zoeken wij voor veel organisaties de zgn. 'krenten uit de pap': (commerciële) kanjers die op zoek zijn naar een nieuwe, uitdagende baan. Wij kijken vanuit de kandidaat wat de motivatie is en waar deze het beste past. Zo vezorgen wij de 'perfect match'.

Specialisatie en expertise

verkoop
commercieel
coaching
werving & selectie
training
recruiten
starters
HBO
MBO


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten