Milgro BV

Grondstof en afval management
3047BL Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-11-2013
Opdrachten
3
Laatste opdracht
17-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Milgro wil een wereld waarin groei van welvaart wordt gestimuleerd, zonder dat dit ten koste gaat van de perspectieven voor toekomstige generaties. Duurzaam gebruik van grondstoffen is de sleutel tot die wereld. Meer waarde halen uit grondstoffen is onze missie.

Milgro stelt bedrijven in staat de transitie te maken van verbruik naar gebruik van grondstoffen. Onze unieke aanpak van afval- en grondstoffenmanagement sluit aan op de uitgangspunten van de circulaire economie en leidt tot meetbaar resultaat voor profit, planet en people! Winstgevende duurzaamheid of duurzame winstgevendheid? Voor ons zijn ze synoniem. Milgro. More return on resources.

Milgro ontwerpt en implementeert structuren en processen voor afvalbeheersing en grondstofmanagement. Wij werken daarin transparant, resultaatgericht en onafhankelijk. Voor onze opdrachtgevers levert onze aanpak direct resultaat op: lagere kosten, betere milieuprestaties en kansen om te innoveren.

Specialisatie en expertise

Diensten

Om grondstoffen uiteindelijk zorgvuldiger te kunnen inzetten, is allereerst control over de afvalstromen noodzakelijk. Feitelijk inzicht is onmisbaar om de juiste verbetermaatregelen te nemen.

Data

Milgro zorgt ervoor dat een zorgvuldige inzet van grondstoffen gebaseerd is op juiste data. Wij leveren de control room die nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire economie.

Innovatie

Vernieuwing is voor Milgro een constante. Milgro investeert dan ook voortdurend in innovatie. Leidend daarin zijn onze visie op een zorgvuldige omgang met grond-stoffen en synergie door samenwerking.

Markten

Milgro richt zich met name op (middel)grote bedrijven binnen een zestal sectoren, te weten Voeding, Retail, Logistiek, Mobiliteit, Bouw & Industrie en Kantoren.

Klanten zijn : Friesland Campina, DHL, Tesla, Albert Heijn, ABN Amro en vele anderen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten