Voorwaartz

Taaltrainingen op maat
Breda (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
10-09-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-06-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De spil in een betere communicatie op de werkvloer

Als medewerkers van een instelling of bedrijf niet goed met elkaar communiceren, kunnen er pijnlijke situaties ontstaan. Het schrijven van een rapportage, een (verkoop)gesprek met de klant, een e-mailtje, een memo naar een collega, het voeren van een duidelijk telefoongesprek of zelfs gewoon een praatje bij de koffieautomaat. Vooral bij anderstalige medewerkers kan dit een struikelblok zijn.

Dit alles staat of valt met een goede taalvaardigheid. Voorwaartz verzorgt trainingen Nederlands als tweede taal op maat, maar biedt uw medewerkers ook de mogelijkheid om een cursus NT2 op een van onze locaties te volgen.

Naast het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen Nederlands als tweede taal is Voorwaartz ook uw partner voor het afnemen van Praktijkexamens Inburgering. Voorwaartz is opgenomen in het Register aangewezen Inburgeringsinstellingen (KCE). Voor bedrijven kunnen we ook examens in-company afnemen. Wel zo makkelijk!

Ook hebben we een groot bestand aan freelancedocenten en lenen deze uit aan onderwijsinstellingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten