Blueturn

Management Consulting
7311 JH apeldoorn (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-10-2006
Opdrachten
5
Laatste opdracht
25-09-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Blueturn is ontstaan door het samenvoegen van 3 Senior projectmanagers.
Door de krachten te bundelen ontstond er een groot netwerk van opdrachtgevers, en tevens een netwerk van professionals.

Blueturn helpt freelancers aan een opdracht, en bedrijven aan professionals. Dit alles gebeurt door een eigen backoffice (vortices), zodat er geen kosten verloren gaan aan tussen-personen. Ons backoffice houdt in de gaten wanneer er een project ten einde loopt, en kijkt samen met de professional uit naar een nieuwe opdracht. De professional kan rekenen op een persoonlijke begeleiding, en update van zijn CV, visitekaartjes, secretariaat, en natuurlijk een leuk team om alle ervaringen mee te delen.

Bedrijven kunnen verwachten dat Blueturn op zoek gaat naar de beste professional beschikbaar op de markt voor de openstaande opdracht. Dit gebeurt door in eerst instantie een goede beeldvorming te maken van het betreffende bedrijf. En van de opstaande opdracht. In overleg wordt dan een passende functie omschrijving gemaakt, waarop Blueturn een selectie maakt een een passende aanbieding doet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten