Vreugd Software

Ontwikkeling software
Apeldoorn (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-01-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-09-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

In 1989 is Vreugd Software begonnen. In eerste instantie voor eigen sport en dansscholen, later voor veel collega’s in de danswereld. Daarna volgde de sportwereld waar wij op de 1ste beurs meer dan 100 nieuwe sportscholen mochten begroeten.
Vreugd Software kon niet vermoeden wat voor effect dit zou hebben. Er ging een frisse wind door de markt van software systemen. Met als resultaat dat Partner in slechts een paar jaar tijd marktleider werd. Verder kwamen er ook steeds meer branches bij. Naast vele sport scholen en sport verenigingen kwamen er ook bedrijven voor registratie op beurzen of evenementen. Momenteel maken ook vele gemeenten (o.a. Amsterdam, Almere, Utrecht etc gebruik maken van ons ledenadministratie programma.

Vreugd Software heeft het aantal producten en diensten uitgebreid om haar klanten op zoveel mogelijk fronten te voorzien van hoogwaardige software. Ook de stap naar de webapplicatie Partner is met veel overgave genomen. De lat ligt hoog bij Vreugd.
Het feit dat we marktleider in meerdere sectoren zijn, maakt ons niet lui, integendeel.
We willen al onze klanten laten zien dat hun keuze voor Partner de juiste keuze is!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten