W&D Projectmanagement

Werving en Detachering Professionals bij financiele instellingen
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-05-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

W&D- Projectmanagement adviseert, ondersteunt en begeleidt ondernemingen en instellingen op het gebied van projectmanagement.

Ons bedrijf

W&D- Projectmanagement is in 1998 opgericht door de huidige directeur en eigenaar Drs. Hans Doest. Zijn ervaring als Project manager bij diverse grote projecten heeft ertoe geleid dat W&D- Projectmanagement zich gespecialiseerd heeft in het beschikbaar stellen van professionele arbeidscapaciteit op het gebied van projectmanagement. W&D- Projectmanagement staat voor het Werven & Detacheren van professionals. Onze arbeidscapaciteit wordt geleverd aan ondernemingen en instellingen die te maken hebben met veranderingsprocessen.

Dit alles onder ons motto: Professionals in Projectmanagement.

Wij beschikken over een verscheidenheid aan kennis, kunde en ervaring in het leiden van projecten. Tevens beschikt W&D- Projectmanagement over een veelheid aan referenties bij verschillende klanten in diverse marktsegmenten (o.a. financiële dienstverlening, verzekeringen, sociale zekerheid en logistiek). Onze kennis en ervaring van en met deze segmenten is onlosmakelijk verbonden met onze professionaliteit.
Graag stellen wij deze professionaliteit aan u ter beschikking!

Onze doelstelling

Veranderingen in de maatschappij, de business en in de informatietechnologie worden steeds ingrijpender en volgen elkaar ook steeds sneller op. Ondernemingen en instellingen willen de “lead time to market van nieuwe produkten en/of diensten verkorten, willen een efficiëntere bedrijfsvoering, nemen deel aan fusies of willen globaliseren. De veranderingen die hiermee zijn gemoeid richten zich op zowel technische migraties als volledige transformaties, waarbij ook de inrichting van bedrijfsprocessen en de bedrijfscultuur gewijzigd en/of aangepast wordt.

Projectmatig werken is een vereiste om daarin succesvol te zijn.

Onze dienstverlening

W&D- medewerkers worden o.a. ingezet bij

  • Veranderingsmanagement.

  • Programma management

  • Implementatie van systemen.

  • Cultuurveranderingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten