Sjoerd van de Wal

Communicatie
Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-11-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
02-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik heb ruime ervaring als communicatiemedewerker binnen gemeentes en universitaire instellingen, maar ook bij commerciële organisaties. Ik richt me graag op een concreet resultaat en hou daarbij de kosten en baten in het oog. Voor de gemeente Bergambacht heb ik de migratie naar een nieuwe website begeleid en deels zelf uitgevoerd, een gemeente website lijkt saai maar vergeet niet dat er honderden 'producten' van de diverse afdelingen worden uitgestald, variërend van vergunningen (ruimtelijke ordening) tot uitkeringen (sociale zaken). Deze producten moeten vervolgens ook goed vindbaar zijn. Voor de Universiteit Utrecht heb ik de website van de faculteit bètawetenschappen verbeterd zodat deze ook beter vindbaar is. In mijn projecten stel ik de klant (bijvoorbeeld de inwoner / de student) centraal.

Kwaliteiten: collegiaal, meedenkend, enthousiast, resultaatgericht, daadkrachtig, conceptdenker, overtuigingskracht met inlevingsvermogen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten