Webgrond BV

Webgrond BV

Vertaalbureau
1817MS Alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-04-2014
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Waarom zou u kiezen voor het goedkoopste vertaalbureau?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; Translation Kings is niet alleen het goedkoopste vertaalbureau, maar kan met zijn 800 vertalers ook elke vertaalopdracht aan. Al die vertalers beheersen met elkaar een groot aantal talen en bezitten vakkennis op vele gebieden. Voor uw vertaalwerk zijn dus altijd gekwalificeerde vertalers voorhanden. Verder wordt er bij ons letterlijk 7 dagen in de week, 24 uur per dag gewerkt. Onze vertalers wonen namelijk over de hele wereld en hebben geen 5 tot 9 mentaliteit. Translation Kings gaat voor snel, vakkundig en zeer scherp geprijsd.

De werkwijze van Translation Kings

Onze manier van werken is even simpel als effectief. Om te beginnen zijn we gaan schrappen; voor ons geen fraaie kantoorpanden, geen CEO`s met topsalarissen, geen bonussen en geen geldverslindende hobby`s. Translation Kings is zogezegd down to earth. Wat we ook niet hebben is een afdeling debiteuren. We doen namelijk niet aan debiteuren, want onze klanten betalen ons prepaid. Het voordeel van deze methode is dat we gemiddeld zo`n 75% goedkoper zijn dan onze concurrenten. Evengoed krijgt u topkwaliteit vertaalwerk met 100% tevredenheidsgarantie, want op kwaliteit beknibbelen we niet. Al ruim 10 jaar leveren we op deze manier dagelijks vele tienduizenden vertaalde woorden af, en nog nooit heeft een klant zijn geld teruggevraagd. Geen wonder dat we een zeer hoog percentage terugkerende klanten hebben. Translation Kings werkt gewoon een beetje anders.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten