Sedat Çakir

Turkse ondernemersgids en database met bedrijfsinformatie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-11-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Webisrehberi is een onderneming die zich onder meer bezighoudt met de organisatie van con-gressen voor Turkse ondernemers. Doel hiervan is de economische samenwerkingsverbanden te stimuleren tussen Turkije en Europa.
Webisrehberi introduceerde haar website (Turks zakelijk internet voor branche en bedrijf) in mei 1999 en biedt onder meer de gelegenheid om actief e-commerce te bedrijven. Daarmee wordt een impuls gegeven aan de bedrijfsvoering van verschillende bedrijfstakken en wordt een nieuw potentieel aan klanten en markten gecreëerd.
Op dit moment bevat de database ruim 11.000 adressen van Turkse ondernemers in Neder-land. Daarnaast zijn ook adressen beschikbaar van Turkse ondernemers in Duitsland (± 8.000), België (± 700), Engeland (± 3.000), Turkije (± 48.000) en andere Europese landen. De database wordt voortdurend verder uitgebreid en up-to-date gehouden, deels online door de ondernemers zelf, en kan op verzoek verder worden uitgebreid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten