Bytesize Webconsultants

Bytesize Webconsultants

Webconsultancy en Applicatieontwikkeling
2321KA Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-08-2006
Opdrachten
5
Laatste opdracht
06-12-2013
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bij Bytesize Webconsultants werken we continu samen met onze klanten aan online resultaat. We geven advies en ondersteuning, bedenken en bouwen technisch creatieve systemen voor het web en bieden flexibele, schaalbare en robuuste oplossingen voor websites. Bovendien zijn we dol op API’s en webservices. Want daarmee maken we webapplicaties die zonder ruis met andere systemen communiceren. Gebruikersgemak staat daarbij altijd voorop, niet alleen voor de bezoeker maar zeker ook voor u als klant. Zodat u uw aandacht kunt richten op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Specialisatie en expertise

php, mysql, sql, asp, aspx, flash, html, intranet, internet, nieuwsbrieven, applicatiebouw, content management, design, beheer, webdesign, contentbeheer, ictbeheer, projectmanagement, vpn, dotnet, css, xhtml, programmeren, netwerkbeheer, veiligheid, photoshop, ms-access, databases, ontwerp, grafisch, advies, consultancy, internetstrategie, webranking, seo, relatiebeheer, webmarketing

Overige informatie

Onze klanten komen zowel uit het de private sector als de overheid. Voor de lokale overheid zijn wij betrouwbare partners gebleken voor projecten in Haarlem en Delft. Voor de private sector zijn wij actief bij woningcorporaties en een breed spectrum van het MKB.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten