Susa studenten uitzendbureau

Studenten uitzendbureau
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-03-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
04-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

SUSA studenten uitzendbureau is hét adres voor HBO- en WO-studenten die een bijbaan zoeken en heeft op dit moment 12 vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht,Wageningen en Enschede. Het is SUSA’s ambitie om binnen enkele jaren marktleider te worden in al het werk dat door studenten wordt gedaan. Daarom zal het vestigingsnetwerk de komende jaren flink worden uitgebreid zodat landelijke dekking wordt gerealiseerd met vestigingen in alle plaatsen waar hoger onderwijs wordt gegeven. SUSA is dan ook op zoek naar mensen die mee willen én kunnen groeien!

Met het unieke poolconcept biedt SUSA de ideale formule om de onverwachte pieken en dalen van het arbeidsproces te kunnen opvangen. Het geeft de opdrachtgever de gelegenheid om gebruik te maken van flexibel inzetbaar personeel, terwijl toch continuïteit op de werkvloer wordt gegarandeerd. Omdat de opdrachtgever alleen betaalt voor de studenten wanneer er ook echt werk voor ze is, profiteert hij bovendien van een aanzienlijke kostenbesparing.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten