Corebizz

Ict en management
Tiel (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-02-2008
Opdrachten
12
Laatste opdracht
01-09-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Missie

Ons werkterrein is het werven, selecteren en tijdelijk detacheren van gekwalificeerde mensen voor ICT- en Managementfuncties bij organisaties. Corebizz heeft ruim 15 jaar ervaring met het bieden van personeelsoplossingen voor het management van ondernemingen en organisaties. Wij weten als geen ander de vertaalslag te maken van de behoeften van opdrachtgevers naar gekwalificeerde mensen.

Die behoeften zijn ons duidelijk door met iedere klant en kandidaat een relatie op te bouwen. We verbinden ons inhoudelijk en emotioneel aan onze opdrachtgevers en kandidaten maar blijven onafhankelijk. Deze werkwijze leidt tot een objectief, open en transparant advies in waardevolle detachering.

Door ons systematisch te houden aan ons werkterrein en onze succesvolle dienstverlening bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven beschikken we over loyale professionals die op interim basis onze klanten kunnen bedienen. Door onze werkwijze kunnen we opdrachtgevers snel en meestal binnen 48 uur gekwalificeerde mensen aanbieden.

Visie

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan flexibele inzet van medewerkers voor ICT- en Business projecten. Het belang van ICT-oplossingen in een snelveranderende markt van klantbehoeften vraagt om mensen van hoge kwaliteit die de materie kennen. Specialisten.

Corebizz begrijpt die behoeften en beschikt over deze mensen. Zij zijn in staat organisatiespecifieke vraagstukken snel eigen te maken om vervolgens een wezenlijke bijdrage te leveren aan de oplossing.

We investeren in de klantrelatie, daardoor kent en begrijpt Corebizz de behoefte van klanten vanaf het begin. We kunnen in een vroeg stadium anticiperen. En onze mensen snel voordragen. Snelheid van beschikbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit in mentaliteit zijn de succesfactoren voor opdrachtgever en kandidaat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten