Regiodienst

Techniek
1103AD Amsterdam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-05-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Regiodienst
Wie zijn wij? Recruitment specialisten die ontzorgen
Waar geloven wij in? In de juiste match
Onze specialisme? 1 van de grootste databases met technici
Wat bieden wij? Snelheid, Energie, Betrokkenheid en Ontwikkeling

Regiodienst is een team van recruitment specialisten die werken als de bliksem, gespecialiseerd en gericht zijn op technici én bij jou in de buurt. Het werven van de juiste technische kandidaten, daar zijn we goed in en daar hebben we lol in! Wij zijn ontstaan uit onze overtuiging dat de juiste match WEL gemaakt kan worden. ‘De match’, onze wedstrijd, is enerzijds de juiste technische kandidaat vinden voor de opdrachtgever en anderzijds de juiste werkplek voor de technische kandidaat. Regio staat voor onze lokale aanwezigheid. Dienst omdat wij met onze unieke werkwijze succesvol de juiste match maken en dat non-stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze missie is om met het team het meest actief te zijn in werk. Het blij maken van de kandidaat, de opdrachtgever en niet te vergeten onszelf. Win, win, win! De basis van een goede relatie.

Hoe? Nou, wij zijn bereikbaar, wij luisteren en kunnen snel de juiste service bieden.

Waarom wij zo zeker zijn van onze zaak? Door onze kennis, omdat wij onderscheidend werken met ons eigen Regiodienst database systeem en hier trots op zijn; we hebben namelijk 1 van de grootste databases met technici.

Achter de schermen
Wij zijn recruitment specialisten die ontzorgen en met enthousiasme werken aan het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers. Inspirerend, energiek en gezellig is de sfeer achter de schermen. Wij zijn ambitieus en ontwikkelen continue om het beste uit onszelf, de kandidaten en de opdrachtgever te halen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten