Buro de Werkstudent

Arbeidsbemiddeling
Account type
Intermediair
Geregistreerd
05-04-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Werkstudent bestaat dit jaar 47 jaar(!) en nog steeds bieden wij dezelfde kwaliteit en een goede, professionele begeleiding waar u op kunt bouwen. Wij worden dan ook wel eens het best bewaarde geheim van Amsterdam genoemd.

De Werkstudent in het kort

  • Gespecialiseerd in de uitzending, werving & selectie en payroll van de 4 S’en (Studenten, Stagiaires, Starters & Specialisten).

  • Met vestigingen in zowel Amsterdam als op Schiphol zijn wij goed vertegenwoordigd in de regio.

  • Door onze nauwe samenwerkingen met de Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam staan wij in direct contact met leergierige en intelligente studenten en afgestudeerden. Ons bestand telt dan ook ruim 5000 studenten en niet-studenten die op zoek zijn naar een full- of parttime baan of (afstudeer)stage.

  • Onze ervaring strekt zich uit tot in verschillende branches.

  • Onze aanpak kenmerkt zich als persoonlijk, helder, transparant en doelgericht. Wij leren u graag eerst goed kennen, zodat we ook echt de perfecte match kunnen maken. Door onze uitgebreide intake en het nagaan van referenties weten wij of de kandidaat bij de klant aansluit.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten