Wes Bodha

Associate Consultant
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-02-2010
Opdrachten
3
Laatste opdracht
29-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Moeder Bedrijf / Aandeelhouders
Modis International (‘Modis’) is een geheel eigen onderneming binnen MPS Group inc. Modis is een vooruitstrevend wereldwijde aanbieder van personeel, consultancy en oplossingen op het gebied van informatie technologie, accountancy en financeel, juridisch, engineering, marketing en gezondheidszorg. MPS Group levert diensten en service aan alle industrieen vanuit meer dan 230 kantoren in de V.S, UK, Europa, Canada, Australie en Azie. Een Fortune 1000 onderneming met het hoofdkantoor in Jacksonville Florida, MPS Group is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE:MPS). De onderneming heeft ongeveer 3500 fulltime medewerkers en genereert een omzet van 2.2 miljard dollar in 2007

Onze Holding / Zuster maatschappijen
Modis International is een onderdeel van MPS Group International, een onafhankelijk bedrijf binnen MPS Group inc. MPS Group International bestaat uit 9 dochterondernemingen, waarvan elke opereert onder haar eigen leiding, eigen naam zoals hieronder aangegeven.. Het bedrijf verzorgt de clienten vanuit 32 kantoren wereldwijd, heeft 900 full-time medewerkers en draait een omzet van ongeveer 424 miljoen pond. Onze zustermaatschappijen zijn:

Badenoch & Clark Ltd
Beeline
Chronos International
Corinthe Companies
Hutton Consulting Services Ltd
Judd Farris
Lawson Bishop Financial Ltd
Modis International Ltd
PPS

Modis International / Hoofdkantoor
Modis International is een van wereld’s grootste verleners van personeeldiensten en oplossingen. Het bedrijf verleent meer dan 900 clienten in elk mogelijk marktsegment met een omzet van ruim 165 miljoen pond. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Londen, met 350 full-time werknemers over 14 kantoren. Modis is financieel stabiel en streeft naar een financieel gezond bestaan en zal ook winstgevend blijven.

Bedrijfs geschiedenis
Modis is ontstaan in de UK anno 1962 vanuit een bedrijf “ Howard Company sindsdien zijn we als bedrijf gegroeid. Het bedrijf in zijn huidige opbouw is ontstaan en heeft een naamsverandering aangenomen op 29 maart 1982, de naam werd toen gewijzigd in Hunterskil in 1985 en dan Hunterskil Howard in 1994. Op dat moment was ons moederbedrijf Wolseley. In november 1997 ontstond als onderdeel van een aantal overnames MPS Group Inc. MPS group Inc. nam Hunterskil Howard over van Wolseley. Het bedrijf heet vanaf toen Modis International LTD.

Accriditering / Lidmaatschappen / Awards
Modis is een lid van sterke en progressive professionele associaties, overheids organen en werkgroepen. Wij zijn gecomiteerd aan professionaliteit, business standaarden, codes en ethiek en het vertegenwoordigen de intresses van onze clienten en candidaten.

BS EN ISO 9001:2000 – Modis was the first IT recruitment specialist to achieve the BS5750 quality accreditation, now known as ISO 9001, in December 1990
APSCo – Leading and founder member of the Association of Professional Staffing Companies – since 1999
REC – Founder member of the Recruitment & Employment Confederation (REC) – since Jan 2000
Helpdesk Institute (HDI) – Gold Membership
DISA – The Defence Industry Security Association
MoD ICS Catalogue – to provide “Communications and Information Systems Consultants to defence and other government departments
Association for Project Management (corporate member no. R06176)
Recruitment Consultancy of The Year – at the C


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten