Vera van der Windt WGA-Specialist

Terneuzen (ZL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-09-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vanuit medisch inhoudelijke kant beoordeelt WGA-Specialist of arbeidsongeschikte medewerkers terecht worden toegerekend aan werkgevers of niet. Vaak zien wij dat dit onterecht is, waardoor werkgevers teveel premie betalen. Een hoge instroom in de WGA (arbeidsongeschiktheid) is voor ons interessant: hoe meer mensen in de WGA (arbeidsongeschikt), hoe groter de kans dat mensen onterecht zijn toegerekend.
De uiteindelijke WGA-premie die een werkgever betaalt, hangt af van het arbeidsongeschiktheidsrisico in de onderneming. Hoe meer werknemers er vanuit de onderneming na twee jaar arbeidsongeschiktheid in de WGA belanden, hoe hoger de gedifferentieerde WGA-premie die de organisatie moet betalen. De werkgever draait tien jaar lang op voor de WGA-uitkering van langdurig arbeidsongeschikten. Wij beperken deze kosten door de arbeidsongeschikte medewerkers uit de WGA, naar de IVA te brengen. De IVA is het publiek bekostigde deel van de arbeidsongeschikheidsverzekering en wordt niet aan de werkgever toegerekend. Dit kan voor de werkgever vaak enkele tonnen euro’s schelen!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten