BIConsult

BIConsult

Business Intelligence
3528BE Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-12-2008
Opdrachten
13
Laatste opdracht
16-04-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

BIConsult voorziet organisaties van een managementinformatie(MI)-instrumentarium dat naadloos aansluit bij de specifieke stuurbehoeften en besluitvormingsprocessen van die organisaties.

BIConsult zet uitsluitend ervaren BI consultants in, die samen met de klant stap voor stap BI-oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren, en hen in staat stellen deze effectief te gebruiken. Onze consultants hebben kennis van o.a. Informatica, Oracle WB/OBIEE, BusinessObjects, Cognos en de Microsoft BI Suite.

Wij geloven dat Ondernemen een zaak is van alle medewerkers. Wij belonen onze medewerkers niet alleen als ondernemers, maar wij benaderen en waarderen hen ook als ondernemers. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze medewerkers, en creƫren een spirit van teamwork. Onze medewerkers delen deze houding en stralen ondernemerschap, betrokkenheid en teamwork uit bij onze opdrachtgevers. Dit stelt ons in staat zowel medewerkers als klanten langdurig aan ons te binden.

Specialisatie en expertise

Business Intelligence
BI
Datawarehouse
Big Data
Datamart
Dashboard
Reporting
OLAP
Microsoft SQL Server
Informatica Powercenter
BusinessObjects
Cognos
Oracle
Qlikview
Agile/Scrum


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten