WIBA IT B.V.

WIBA IT B.V.

Leveren van IT specialisten binnen development life cycle
Stationspark 29F
4462DZ Goes (ZL)
0108409999
Account type
Intermediair
Geregistreerd
21-12-2005
Opdrachten
1198
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
21
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WIBA IT detacheert hoogopgeleide IT-professionals en biedt plek aan specialisten voor alle fases binnen het System Development Life Cycle model (SDLC). WIBA IT stelt freelance IT-specialisten op HBO- en WO-niveau in staat te kiezen voor de meest uitdagende opdrachten.

WIBA IT werkt uitsluitend met freelancers. Wil je door ons gedetacheerd aan de slag, dan heb je geen concurrentie van vaste medewerkers. Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide freelance IT-professionals, kunnen wij IT-specialisten zoals jij volledig onafhankelijk plaatsen.

In het kort

  • WIBA IT levert voor 95 procent aan eindklanten. Dat betekent dat je in veruit de meeste gevallen alleen te maken hebt met ons en de uiteindelijke opdrachtgever. Andere (tussen)partijen zijn er niet.

  • Met een kleine kern van vaste medewerkers zijn we flexibel en houden we de communicatielijnen kort. Je krijgt van ons een heldere, goed leesbare overeenkomst van slechts twee pagina`s, waarin onze nette voorwaarden duidelijk staan omschreven. Geen verborgen agenda of verrassingen achteraf.

  • WIBA IT heeft volop kennis van de markt voor IT-professionals, en kan je optimaal adviseren over hoe je jezelf en je CV het beste bij een opdrachtgever presenteert.

  • WIBA IT heeft een aansprakelijkheidsverzekering die ook de werkzaamheden afdekt van freelancers zonder een dergelijke verzekering.

Interesse? Bezoek onze website of mobiele site waar je ook met je LinkedIn account kan solliciteren op de openstaande opdrachten. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar buiten kantoortijden.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3 4 5

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten