Wijkamp Werkt

Wijkamp Werkt

Interm (detacheren, uitzenden en zzp bemiddeling)
7255XL Hengelo Gelderland (GL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
31-12-2015
Opdrachten
22
Laatste opdracht
09-06-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Al 15 jaar scout ik professionals in het midden en hogere segment. Ik ken de markt goed en ben als geen ander in staat om de juiste match te maken. Hoe ik dat doe? Ik schets een goed beeld van een organisatie en de vacature, en wellicht belangrijker, ik ben in staat om jou het verhaal achter de curriculum vitae van een kandidaat te vertellen; wie zit erachter? Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en bouw dan ook aan de beste match door echt te luisteren en mij te verdiepen in de persoonlijke situaties. Waarom maakt een kandidaat bepaalde keuzes?

Een persoonlijke touch, elkaar kennen; daar geloof ik in. Niet voor niets neem ik regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo kan ik inspelen op de specifieke vragen en behoeften van werkgevers en werkzoekenden. Direct contact en korte communicatielijnen staan bij mij hoog in het vaandel. Als talentenscout ga ik net zo lang door met het werven en selecteren van professionals uit het midden en hogere segment, totdat ik weet dat ik de juiste kandidaat heb. Ik bemiddel professionals voor een vast dienstverband, op basis van detacheren via Wijkamp Werkt of door samenwerking met een zzp’er.

Specialisatie en expertise

Mijn houding typeert zich als no-nonsense: ik probeer het onmogelijke mogelijk te maken. Deze werkwijze zorgt er – in mijn ogen – voor dat iedereen zijn of haar idealen kan realiseren. Daarbij houd ik van persoonlijk contact. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en vind het erg belangrijk om te weten wat er bij ze speelt, zodat ik ze altijd met raad en daad bij kan staan. Kandidaten en bedrijven staan mij dan ook in het middelpunt van de belangstelling. Ik heb de beschikking over een groot netwerk waar ik uit kan putten. Zo kan ik iedereen van dienst zijn.

Overige informatie

“Enthousiasmerend, passievol, positief en heel veel kennis.”

“Samenwerken met Wijkamp Werkt betekent een passievolle, resultaatgerichte langdurige en oprechte relatie!”

“Ik ken Edward nu al enkele jaren en heb hem leren kennen als een positieve, gedreven, enthousiaste vakman en een echt mensenmens. Een waardige representatieve frontman voor elk bedrijf!”


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten