CCS BV

Softwareontwikkeling voor financiele dienstverleners (Progress, .Net)
Woerden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-02-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsprofiel

CCS, hét softwarehuis voor financiële dienstverleners.
CCS is sinds 1983 een begrip in de markt van financiële dienstverleners. De basis van ons succes ligt in de bijzondere combinatie van vakkennis en ervaring: wij hebben ruime automatiseringskennis én wij kennen de markt en bedrijfsprocessen. Begonnen als leverancier van assurantiesoftware is CCS inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf, dat haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie (ICT) ondersteunt. Door op veranderingen te anticiperen en daar tijdig flexibele softwareoplossingen voor te bieden zijn we marktleider geworden. Met het ontstaan van verschillende specialismen binnen de branche groeide de behoefte aan softwareoplossingen op maat. Om die reden is de CCS software modulair opgebouwd. Relaties van CCS kiezen de modules die precies passen bij hun bedrijfsvoering.ont- en back office omgevingen van verzekeraars, (beurs)makelaars, franchise ketens van hypotheken- pensioen- en employee benefits adviseurs, gevolmachtigd agenten, intermediairs en andere financiële dienstverleners.

Mission Statement

CCS ontwikkelt en implementeert software voor financiële dienstverleners door middel van eigen en door derden ontwikkelde standaardproducten en standaards, daarbij gebruik makend van innovatieve mogelijkheden. CCS waarborgt haar continuïteit door op commerciële wijze een leidinggevende rol in de markt na te streven met medewerkers die er met plezier werken.

De mensen

Bij CCS werken zo’n 130 specialisten in een informele sfeer samen voor een grote klantengroep. Specialist in ICT zijn zij geworden doordat CCS goede opleidingsmogelijkheden biedt, maar vooral ook door samenwerking met collega’s. Als CCS-er combineer je een grote mate van vrijheid met de verantwoordelijkheid om er samen met je collega’s voor te zorgen dat CCS relaties dóór kunnen met hun werk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten