Willem van Mil

Business controller
12 Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-10-2011
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bloxxs
De financiële dienstverlener die je aan en uit kunt zetten

Met Bloxxs bepaal je zelf de bouwstenen van je financiële dienstverlening. Je kunt onze producten en diensten namelijk eenvoudig aan- en uitzetten. Geen langdurige verplichtingen, maar ondersteuning wanneer jij dat wilt voor een scherpe prijs. Zo helpt Bloxxs slimme ondernemers.

Flexibele invulling financiële functies

Door voortgaande automatisering kunnen financiële afdelingen bij grote en middelgrote bedrijven verder inkrimpen en ook starters of sterk groeiende bedrijven kunnen bewuster kiezen voor parttime ondersteuning op financieel administratief gebied. Er is in Nederland dan ook een verschuiving gaande waarbij werkgevers steeds vaker flexwerkers inzetten voor specialistisch werk of ter overbrugging van drukke perioden op financiële afdelingen.

Bloxxs biedt structurele oplossingen

Bloxxs biedt je structurele parttime oplossingen voor de invulling van de financiële functies in je bedrijf. Ondersteund met geavanceerde online software. Zo kun je flexibel beschikken over een ervaren controller, boekhouder of salarisadministrateur bij jou op kantoor én gebruik maken van de nieuwste trends op het gebied van financiële software.

Specialisatie en expertise

visionplanner
microsoft office
exact
metacom
shipnet
Hoofd administratie
Business controller
Manager finance
Financial controller
Exact Globe
Exact Financials
Exact Online
SAP Fi/Co


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten