Sjoerd IJzerman

Horeca Leer en Werkplekken
Steenwijk (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-10-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
30-10-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Toeristen, reizigers en woon-werk verkeer komen even langs in onze lunchroom voor een snelle kop koffie of een uitgebreide lunch. Wij bezorgen broodjes bij bedrijven maar ook steeds meer particulieren komen speciaal om onze gastvrijheid te beleven en de heerlijke producten te proberen. Vooral de gezelligheid onderling en de ervaring die onze cliënten opdoen maken het werk interessant. Door het kleine teams waarin we werken leer je elkaar snel kennen en voel je je gauw betrokken bij het bedrijf.

De openingstijden liggen voor alle locaties tussen 7:00 en 18:00.

Het sociale aspect van de lunchroom is groot. Het volledige team bestaat uit mensen die instromen via een arbeidsintegratietrajecten, IGSD traject, stageplek via opleidingen en Wayong uitkering. Ook weten de arbeidsintegratie bureaus ons inmiddels te vinden. Door het bieden van een arbeid realistische omgeving kunnen mensen zich in een traject van een half jaar tot een jaar bepaalde vaardigheden in de horeca meester maken. Ze volgen daarnaast bijvoorbeeld een opleiding Horeca-Assistent of halen hun diploma Sociale Hygiëne.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten