Withart ICT

Projectmanagement/ architectuur/ software development
Apeldoorn (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-02-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ondernemen met bezieling

Withart ICT doet zaken met passie en bezieling, het hart in het logo is het symbool hiervan. De combinatie van bezieling, drive, plezier en eer scheppen in wat je doet, met een hoge mate van professionialiteit, geeft voor zowel klanten als Withart-medewerkers een bevredigende en vruchtbare samenwerking.

Professioneel hoeft niet saai te zijn. Wij zijn trots op onze focus op plezier en geloven rotsvast in de versterkende werking van professioneel opleiden en lol in het werk. Beperking van reisafstanden, flexibiliteit in inzet en persoonlijke invulling van de eigen carriere van de medewerkers leidt niet tot beperkingen, maar juist tot betere en meer gedreven professionals. Het eer scheppen in de eigen professie vergt daarnaast uiteraard ook een permanente gezamenlijke inspanning in training en bijscholing. Alle Projectmanagers van Withart zijn bijvoorbeeld Prince2 gecertificeerd. Het is de combinatie van plezier en opleiding, die leidt naar echte successen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten