Praktijk Witzand

training en individuele begeleiding op psycho sociale vlak
Wijk bij Duurstede e (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-10-2005
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Op het gebied van peoplemanagement in de organisatie heeft persoonlijke groei van werknemers en het terugdringen van ziekteverzuim een grote ontwikkeling doorgemaakt. Effectieve investering in personeel op het gebied van coaching, opleiding en persoonlijke ontwikkeling, vertaalt zich in geinspireerde werknemers en minder ziekteverzuim. Ook de werknemers hebben steeds meer behoefte te werken aan eigen ontwikkeling en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Zij worden gestimuleerd in het ontdekken van eigen kwaliteiten waardoor ze beter gemotiveerd zijn in het arbeidsproces.
In de praktijk werk ik met ervaringsgerichte leermethode. Ik ondersteun en stimuleer clienten in het ontwikkelen van benodigde vaardigheden, zoals het oefenen van sociale en communicatieve vaardigheden, ontwikkelen van zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en assertiviteit. Ik verzorg trainingen, cursussen, workshops en coachingsgesprekeen. Voor meer informatie verwijs ik naar: www. praktijkwitzand.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten