Workerz

Workerz

Online Groothandel in Bouwmaterialen
4004KB Tiel (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-06-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Workerz is een groothandel die vakmensen voorziet van kwaliteits-bouwmaterialen, verf en toebehoren van topmerken zoals Sikkens op de voor hen meest gemakkelijke manier. On- én offline. ‘S ochtends én ‘s avonds. En als 't net even mee of tegenzit. Zoals vakmannen — Workerz — dat ook doen.

Bij Workerz hebben we als ultieme doel om onze klanten op zo'n manier te voorzien van materialen en ondersteuning dat zij zich nog meer op hun vak kunnen richten. Dan is het plezier in je werk het grootst. En dat is ook weer goed voor zaken. Eigenlijk is alles wat we doen, bedoeld om dit te ondersteunen. Zo kan je bij ons bestellen hoe je dat zelf het prettigst vindt. Bellen? We horen graag van je, ook 's avonds. Of toch liever via internet bestellen? Doe het met gemak op onze overzichtelijke en complete webshop.

Maar we leren je ook graag kennen. Vaste klanten krijgen daarom een eigen Workerz-vertegenwoordiger toegewezen. Want als hij jou en je eerdere opdrachten kent, scheelt dat uiteindelijk veel tijd. En het is nog een aardige kerel ook.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten