Working Spirit ICT B.V.

Working Spirit ICT B.V.

Softwareontwikkeling en Infrastructuur
Kapjeswelle 3
7411SJ Deventer (OV)
0570513838
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-03-2007
Opdrachten
170
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij detacheren ICT-professionals op het gebied van Softwareontwikkeling en Infrastructuur.
 
Working Spirit ICT bestaat al bijna 15 jaar. Vanuit onze karakteristieke locatie aan de IJssel in Deventer, hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van ICT-professionals.

Bij Working Spirit ICT houden wij van heldere communicatie. Onze informele en platte organisatie maakt dit ook goed mogelijk. Wij denken mee en luisteren goed naar onze klanten. Daarnaast hebben wij een breed netwerk opgebouwd met zowel eindklanten als professionals. Deze combinatie maakt ons een goede gesprekspartner en zorgt ervoor wij vaak de juiste match weten te maken.

Omdat de vraag naar onze expertise vaak groter is dan ons aanbod werken wij graag met freelancers. Wij komen dan ook graag in contact met mensen die we (tijdelijk) kunnen inzetten bij een van onze opdrachtgevers.
 
Working Spirit ICT levert zowel interim specialisten als specialisten voor een vast dienstverband (DetaVast). Onze focus ligt op Oost-Nederland maar we beperken ons niet tot die regio.

Specialisatie en expertise

Softwareontwikkeling
Infrastructuur

Overige informatie

Is deze opdracht niets voor jou? Misschien past de volgende opdracht wel bij je en dan is het wellicht goed om alvast eens kennis te maken. We maken graag en afspraak met je.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten