WorkTransfer

Personal Recruitment
Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-10-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
30-01-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2531 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WorkTransfer is uw partner in Personal Recruitment. Wij verbinden vakmensen en bedrijven met elkaar. Daarbij streven we naar constructieve arbeidsrelaties waarin iemands potentieel maximaal tot uitdrukking kan komen.

Personal Recruitment
WorkTransfer werkt samen met ambitieuze vakmensen en interim professionals. Mensen die bewust bezig zijn met hun loopbaan. Op betrokken wijze staan wij continu met hen in contact. Zodoende bouwen wij een persoonlijke en duurzame relatie op. Op het moment dat zij hier de behoefte toe voelen, plaatsen wij deze mensen in de werkomgeving die aansluit op hun potentieel, ambities en interesses. We noemen dit Personal Recruitment.

Vaste posities en tijdelijke opdrachten
WorkTransfer is gespecialiseerd in de vakgebieden Finance en HRM. We richten ons op werving & selectie, detachering en interim-management. Samenwerken is ons motto. Doelgericht, effectief en met plezier. Dankzij onze ruime kennis en ervaring én onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze, weten wij optimaal invulling te geven aan de gewenste carrièreontwikkeling van vakmensen en de vraag op de arbeidsmarkt. Wij staan continue met een diversiteit aan bedrijven in contact over hun behoeften op het gebied van de instroom van personeel.

WorkTransfer is onderdeel van de Constructief Groep. Samen met InterGentes (Training & Coaching) en InterTransfer (Re-integratie & Outplacement) streven wij naar Maximalisatie van Menselijk Potentieel.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten