Wortell

14-voudig Microsoft Gold Partner: SharePoint, Unified Communications & Wind
Lijnden (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-05-2009
Opdrachten
4
Laatste opdracht
30-08-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 162 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wortell bouwt innovatieve ICT oplossingen op basis van standaard Microsoft componenten.

Wij vinden onze inspiratie in de technologische ontwikkeling van het Microsoft-platform. Innovatie geven wij vorm door te zoeken naar concrete toepassingen voor nieuwe -standaard- technologie. Deze toepassingen worden uitgewerkt in aansprekende concepten binnen het onderwijs, de zorg of de overheid. Naast de focus op deze sectoren richten wij ons ook het bedrijfsleven.

Door inzet van nieuwe Microsoft-technologie kunnen organisaties hun resultaten verbeteren en voorsprong realiseren. Wortell combineert de informatie-infrastructuur (onder meer op basis van SharePoint) en de communicatie-infrastructuur (Unified Communications) op het Microsoft-platform. Dankzij de brede toepassingsmogelijkheden en de continue release van nieuwe softwareversies, biedt het Microsoft-platform de meest dynamische, toekomstbestendige ICT oplossingen.

De partnerrelatie met Microsoft staat centraal (Wortell is momenteel Gold Certified Partner op 14 competenties). Deze partnerrelatie betekent een dagelijkse samenwerking met Microsoft. Zo kan Wortell kwaliteit, innovatie en continuïteit garanderen. Wortell werkt op projectbasis, waarbij wij graag eindverantwoordelijk zijn voor het projectresultaat. Daarnaast is onze expertise op inhuurbasis beschikbaar en nemen wij opgeleverde omgevingen in beheer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten