WSB Solutions BV

WSB Solutions BV

ICT dienstverlener
Hardinxveld-Giessendam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-11-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
08-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WSB Solutions is sinds 1987 actief als bedrijfsautomatiseringspartner voor het midden- en kleinbedrijf. De afgelopen jaren is de organisatie sterk gegroeid, mede door de pro-actieve houding; verplaatsing in de dagelijkse praktijk van organisaties gecombineerd met persoonlijke aandacht en zorg.
WSB Solutions is een organisatie die goed doordachte oplossingen levert en tegelijkertijd een sterke persoonlijke band met haar relaties opbouwt. Voor efficiënte automatisering hebben organisaties te maken met één aanspreekpunt en dat werkt werkt wel zo prettig!

WSB Solutions kan in de complete automatisering van organisaties voorzien

Om bedrijfsprocessen van organisaties te automatiseren werkt WSB Solutions met het concept van Microsoft Dynamics NAV, een uniek en schaalbaar systeem dat eenvoudig op iedere organisatie kan worden afgestemd.

Verder bedient WSB Solutions organisaties door diensten op het gebied van beheer, advies en aanleg van (geavanceerde) ICT-infrastructuren. Hieronder vallen bijvoorbeeld diensten als internetontsluiting, serverbeheer, beveiliging en IP-telefonie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten