Werner Klingler

Financieel en Operationeel Management
Ridderkerk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-07-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
23-05-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Interim manager met kennis en ervaring in diverse disciplines, waar finance altijd onderdeel van uit maakt.

Gewerkt wordt vanuit een onafhankelijk, zelfstandig management advies bureau dat opdrachten uitvoert voor profit organisaties. Het opzetten, leiden, begeleiden en tot het gewenste resultaat brengen van opdrachten op het gebied van crisismanagement, projectmanagement, verandermanagement en overbruggingsmanagement kenmerkt de dienstverlening.

Kernactiviteit is het creëren en implementeren van oplossingen die rechtstreeks de resultaten van organisaties in positieve zin beïnvloeden. Hiermee wordt gestreefd naar een continue verbetering van de performance, door het leveren van een praktische dienstverlening die gericht is op efficiëntie- en effectiviteitslagen. Door de juiste mix van analyse, sturing, motivatie en confrontatie zijn bij diverse opdrachtgevers reeds betere (bedrijfs)resultaten behaald.

Tariefstelling kan in overleg ook uit prestatiebeloning bestaan op basis van vooraf gedefinieerde doelstellingen of KPIs.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten