Daisycon

Daisycon

Affiliate marketing
1314CH Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-12-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
10-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Op het gebied van performance based online marketing vervult Daisycon al sinds 2000 een pioniersrol en heeft daarmee een leidende marktpositie verworven. Adverteerders hebben hun meer dan 1.600 campagnes uitgezet in het sterke, internationale netwerk van Daisycon. Via de vele tienduizenden publishers wordt zo dagelijks een miljoenenpubliek bereikt. Dit zorgt voor nieuwe klanten, meer orders en waardevolle leads voor onze adverteerders.

Daisycon is actief door heel Europa en heeft daarbij de focus op vier markten: Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk.

In deze internationale, door technische innovaties gedreven branche is Daisycon een concurrerende en geprezen organisatie. Voorbeelden van innovaties zijn de real-time statistieken die met een iOS en Android app overal beschikbaar zijn, geavanceerde tools om conversie te meten en in kaart te brengen en dedicated promotiecodes die zowel online als offline zijn te gebruiken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten