X-Interactive Internetdiensten B.V.

X-Interactive Internetdiensten B.V.

Websites, webshops en webapplicaties
Klazienaveen (DR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-11-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

X-Interactive
Bij X-Interactive zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Een webshop die precies aansluit bij de eisen van uw product en doelgroep, een website die precies dat weet te melden zodat potentiƫle klanten klanten worden of een effectieve (web)applicatie waarmee u veel tijd en dus geld kunt besparen.

Voor iedereen
Inmiddels mogen wij al meer dan 11 jaar klanten naar alle tevredenheid bedienen, hieronder bevinden zich onder andere bouwbedrijven, detaillisten, bezorgdiensten, politieke partijen en goede doelen. Ons klantenbestand is verspreid over het hele land.

XFrame & TYPO3
X-Interactive biedt kant-en-klare oplosingen en oplossingen op maat. Voor onze websites, webshops en webapplicaties gebruiken wij XFrame of TYPO3 als basis.

Vakmanschap
Waarom X-Interactive? Uw klanten staan bij ons voorop! Hoe bereikt u uw doelgroep? Hoe bedient u die het beste? Met die vragen helpen wij u graag verder.

Juist in deze tijd moet u denken aan de uitstraling van uw organisatie! Potentiƫle klanten die op zoek zijn naar een leverancier moeten immers bij u aan kloppen!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten