X-Releases Inc,

X-Releases Inc,

Software Developer
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-01-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-01-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

X-Releases Incorporated is een organisatie, maken van Software Producten.
Op dit moment zijn wij bezig met de ontwikkeling van ons software programma Life-Patcher Utilities.

Wat is Life-Patcher Utilities..??

Het programma Life-Patcher van X-Releases is het ultieme stuk gereedschap voor Windows 7 om in enkele klikken uw systeem af te stellen naar uw eigen wensen. Life-Patcher houdt rekening met de meest nodige instellingen om te versnellen, te verfraaien, te beveiligen en het u makkelijk te maken. Life-Patcher biedt u een groot assortiment aan met handige software. Het gebruik van de aangeboden software gaat samen met een variatie van meerdere snelheids-instellingen (tweaks) die niet alleen voor optimale prestaties zorgen, maar ook het gebruikersgemak van uw computer enorm vergroten. Ook zijn er mogelijkheden aanwezig om het uiterlijk van uw windows systeem (incl. Media Center) te veranderen.

Life-Patcher is het programma dat u nodig heeft na b.v een verse installatie van Windows 7, alle instellingen die Life-Patcher u aanbiedt zorgen ervoor dat het computeren veiliger, sneller en vooral met meer gebruikersgemak ervaren zal worden. De vele opties zorgen er voor dat er voor ieders wat wils is, en dat er voor iedere soort computer wel een versnelling, verfraaiing is toe te passen. Door specialiste vakmensen van X-Releases hebben we dit voor elkaar gekregen.

Om het nog compleet te maken zoeken wij een vakkundig persoon die goed is met opbouwen van Websites, Database, e-mails, speciale doeleinden voor onze Life-Patcher Utilities een communicatie van. Voor meer info verzoek ik uw contact met mij op te nemen voor interesse


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten