BRAIN FORCE

Veenendaal (Utrecht) (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-08-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
03-12-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

BRAIN FORCE Nederland is een ICT-leverancier die complexe technologie versimpelt en klanten maximale controle geeft over hun server- en desktopinfrastructuur, applicaties en processen. Met een krachtige visie op centraal beheer en systematische Research en Development ontwikkelt BRAIN FORCE best practices en innovatieve producten waarmee klanten fors kunnen besparen op de beheerinspanning. BRAIN FORCE ontwerpt, implementeert en onderhoudt oplossingen voor de optimalisatie van de IT-infrastructuur én het automatiseren van applicatiemanagement. BRAIN FORCE is de leverancier van het bekende en succesvolle Packaging Robot® voor het automatisch genereren van SoftGrid- en MSI-packages.
BRAIN FORCE is Microsoft Gold Certified Partner en beschikt over zes partner competenties. Daarnaast is BRAIN FORCE VMware Enterprise Partner, Citrix Partner, NEC Preference Partner en partner van New Horizons Computer Learning Centers. Met betrekking tot licentie- en applicatierationalisatie werkt BRAIN FORCE samen met Agile, Solimas en ManageSoft.

BRAIN FORCE mag een groot aantal gerenommeerde Nederlandse bedrijven in vrijwel alle sectoren tot haar klanten rekenen. BRAIN FORCE Nederland (Veenendaal) maakt deel uit van BRAIN FORCE HOLDING, een internationale leverancier van producten en diensten voor IT-infrastructuren en business solutions.

Meer informatie op www.brainforce.nl.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten