P.M. Huisman

Management, Consultancy
den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-02-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Peter is resultaat, klant en service gericht – hij is niet alleen een people manager maar ook zakelijk ingesteld. Hij heeft veel ervaring opgebouwd in organisaties, politiek en cultuur waardoor hij in staat is snel en helder complexe zaken of knelpunten in (het functioneren van) organisaties of bedrijfsonderdelen te onderkennen en vervolgens de nodige verbetervoorstellen te doen en in gang te zetten en eventueel uit te voeren. Peter is een enthousiaste teambuilder die de belangen van alle steakholders correct kan behartigen. Hij is analytisch en kan goed structureren en organiseren, heeft goede communicatieve eigenschappen en is gewend te communiceren op en te werken met mensen van diverse niveaus – van Raad van Bestuur tot de werkvloer.

Peter is een senior project manager / consultant, met ervaring in verschillende facetten van de (IT-) organisatie: of het nu gaat om het opzetten en verbeteren van de bedrijfsvoering en de automatisering van organisaties of het opzetten, structureren en verbeteren van bedrijfsprocessen (Business Pro-ces Management). Als interim manager, change manager of consultant. Hij heeft ook ervaring in het adviseren en ondersteunen bij organisaties veranderingen in (gemeentelijke) overheden. Als het gaat om het uitvoeren van RFP projecten – aan de vragende of biedende kant – heeft Peter ruime ervaring met het dienen van beide belangen in dergelijke processen. Als project manager of bidmanager is hij prima in staat de verschillende belangen, prioriteiten en gevoeligheden te identificeren waardoor kans op succes significant wordt vergroot. Ook op internationaal nivo heeft hij zijn sporen verdient. Peter is inzetbaar als Interim Manager, Consultant of Project Manager. Hij is in staat in grote en multinationale (en multiculturele organisaties) zich snel wegwijs te maken in het-geen er speelt. Ook heeft Peter veel ervaring in het analyseren en implementeren van complexe processen in grote (gemeentelijke) organisaties.

Specialisatie en expertise

interim manager
international business
people manager
ITIL
Travel Business
Online Business
ANDEZ
GovUnited
IT manager
CIO
Change Manager
Business Consultant


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten