XSELL Group B.V.

Sales Development
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-03-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
29-01-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het ontwikkelen van Sales organisaties teneinde betere resultaten te genereren is de core business van ons bedrijf. Wij maken gebruik van een unieke en bewezen methodiek die ons in staat stelt om zeer accuraat in kaart te brengen op welke onderdelen een sales organisatie verbeterd dient te worden. Deze methodiek is ontwikkeld door Dave Kurlan van Objective Management Group en bestaat sinds 1989. Op basis van de uitkomsten leveren wij de benodigde diensten als training, coaching, consultancy en Interim Management. Daarnaast wordt deze methodiek ook toegepast om in het recruitment proces te faciliteren om de juiste Sales talenten aan te trekken.

Onze klanten bevinden zich nagenoeg in alle delen van de wereld en zijn onder andere Nestlé, Microsoft, Canon en Europcar.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat op dit moment snel groeit doordat onze successen niet onopgemerkt blijven in de markt. De organisatie dient te groeien naar ongeveer 10 mensen teneinde ons marktaandeel te vergroten zonder concessies te doen aan ons huidige kwaliteitsniveau.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten