YaWorks

Netwerkspecialisatie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-06-2011
Opdrachten
211
Laatste opdracht
02-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Op de eerste plaats is YaWorks jong. Volgens ons is dat geen nadeel, integendeel zelfs. Ons jonge bestaan vertaalt zich op de eerste plaats naar onze grote ambitie om onszelf te ontwikkelen. Ten tweede zijn onze (overhead) kosten zeer laag en hanteren we een transparante werkwijze. Flexibiliteit, persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen zijn daarom karakteriserend voor YaWorks. Wij hanteren ook geen groeidoelstellingen die haaks staan op kwaliteit. Bij YaWorks vindt u dus échte IT-professionals met hart voor de zaak.

We zijn continu op zoek naar gemotiveerde, communicatief vaardige en vakkundige IT’ers die willen bijdragen aan het succes van YaWorks- en van onze klanten! Dit houdt ook in dat je ervoor openstaat om met ons mee te denken: over kansen, de te varen koers en over ontwikkelingen in de markt. Bij YaWorks ben jij de specialist, en zorgen wij voor uitdagende opdrachten. Zo kan jij je richten op hetgeen waar je in uitblinkt.

Onze manier van werken houdt in dat we openstaan voor jouw aandachtspunten, dat we gezamenlijk uitdagende en passende opdrachten voor je vinden en dat je geen nummertje bent. Je bent meer dan een CV. Als specialist zit je immers het dichtst op het vuur en weet je wat er speelt.

Van origine richt YaWorks zich voornamelijk op Netwerk- en Open Source Specialisten, en leggen we op dit moment de nadruk op seniors op dit vlak. Dat wil niet zeggen dat we geen samenwerkingsmogelijkheden zien, wanneer je bijvoorbeeld een steengoede ontwikkelaar of applicatiebeheerder bent. Integendeel. YaWorks is altijd op zoek naar gedreven collega’s.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten