Young Crowds BV

concepten en content voor kinderen en jongeren van 5 t/m 21 jaar
1187XC Amstelveen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
18-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Young Crowds is specialist in communicatie met jonge mensen in de leeftijd van 5 t/m 21 jaar. Elke leeftijdsgroep is uniek en vereist een eigen aanpak.
Young Crowds ontwikkelt concepten die aansluiten bij hun belevingswereld. Concepten in de vorm van onder meer (digitale) magazines, kranten, websites, enz. Bij de content kan lesmateriaal worden ontwikkeld die aansluit bij de kerndoelen van het onderwijs.

Specialisatie en expertise

Ons werk kenmerkt zich door het feit dat het materiaal dat wij afleveren mooi en aantrekkelijk is voor de doelgroep. Wij vinden de koppeling tussen beeld–geluid–tekst heel belangrijk. Ons materiaal is goed geschreven, voorzien van beeld (en eventueel geluid) en professioneel vormgegeven. Daarnaast is de inhoud betekenisvol en gaat in op de vragen die leerlingen hebben. Dit alles op een manier die de doelgroep optimaal aanspreekt.

Overige informatie

Ons team bestaat onder meer uit onderwijsdeskundigen, (eind)redacteuren, art directors, digitale designers, marketeers en projectmanagers, die allen hun sporen binnen hun vakgebied hebben verdiend.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten