Yellow Factory B.V.

Consultancy Klinische Arbeidsgeneeskunde en Scholing medici
3831PE Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-06-2016
Opdrachten
4
Laatste opdracht
30-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Yellow Factory Consultancy en Academy is een groeiend bedrijf in de Gezondheidszorg. Onze focus ligt bij het adviseren op het snijvlak van arbeid en gezondheid. We zoeken daarbij steeds de aansluiting op veranderingen in de maatschappij. Graag dragen we ertoe bij dat mensen op een gezonde en prettige manier kunnen werken. We zijn een netwerkorganisatie met topexperts, bedrijfsartsen en adviseurs met de Y factor!
In ons dienstenpakket richten we ons op het helpen creëren van een veilig arbeidsklimaat, optimale verzuimbeheersing en een soepele re-integratie van werknemers. Daarnaast bouwen we tailor made programma’s om duurzame inzetbaarheid, door zelfregie, te laten groeien.
Onze Academy is gericht op het bieden van de best mogelijke na- en bijscholing van bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, Arboprofessionals, maar ook van leidinggevenden binnen verschillende bedrijfssectoren. Onze topexperts bieden boeiende praktijkgerichte modules.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten