R. Kronshorst

R. Kronshorst

Webdevelopment
5683CZ Best (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-10-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
09-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Yolknet Internetservices bestaat uit een klein team en ontwikkelt websites en webapplicaties sinds 2005. We ontwikkelen vooral extensies in en voor Joomla, zoals maatwerk templates en componenten. Ook webshops hebben we gerealiseerd.

Het kantoor van Yolknet Internetservices staat in Best. In de loop der jaren hebben we voor uiteenlopende klanten in het MKB gewerkt: van de lokale sportvereniging tot nationaal opererende organisaties.

Specialisatie en expertise

Behalve templates ontwikkelen we voor projecten regelmatig een extensie. Vooral modules, maar soms ook componenten. Enkele voorbeelden van componenten die we hebben ontwikkeld:

  • voetbalsysteem (component en module). Wedstrijdinformatie als het programma, standen en uitslagen worden via een koppeling met de KNVB opgeslagen en getoond op de website;

  • declaratiesysteem. Trainers van van een sportvereniging kunnen lesuren invullen en overige kosten declareren;

  • activiteitensysteem (component en module). De klant beheert de activiteiten via een applicatie. De koppeling van Yolknet haalt de informatie op en toont het op de site.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten