Stichting Yoepy

Social media voor kinderen
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-07-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
26-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sociale media spelen tegenwoordig een grote rol in ons dagelijkse leven. Het delen van informatie op online platformen is leuk en erg populair. Toch is het gebruik niet zonder risico´s. Privacy is belangrijk en bijvoorbeeld commerciële bedrijven, maar ook criminelen gebruiken sociale media. Het is dus belangrijk om goed te weten wat je online wel en wat je beter niet kunt doen.
Tegenwoordig leren kinderen op school over mediawijsheid maar, net als bij fietsen, leer je het beste door veel te oefenen. Yoepy is een veilig online sociaal platform waar kinderen kunnen oefenen. Yoepy is zegmaar een sociaal medium ´met zijwieltjes.´ Kinderen kunnen berichten en foto’s met elkaar delen, chatten en (nieuwe) vrienden maken in een besloten online omgeving.

Yoepy is alleen toegankelijk voor kinderen. Aanmelding op Yoepy gaat via de school. Leraren en ouders worden actief op de hoogte gehouden maar kunnen zelf niet mee doen op Yoepy. Wel wordt alles wat zich op Yoepy afspeelt goed in de gaten gehouden door deskundigen die waar nodig in kunnen grijpen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten