Your Recruiter

Your Recruiter

Finance, ICT & HRM - Specialisten werven specialisten!
Amersfoort (UT)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
13-04-2007
Opdrachten
129
Laatste opdracht
26-10-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Specialisten werven specialisten!

Your Recruiter is specialist in de bemiddeling van professionals voor vaste en interim aanstellingen. Wij richten ons op vacatures en interim posities bij de top van commerciële en non-profit organisaties. Zo zijn de professionals in ons netwerk verzekerd van de beste carrièremogelijkheden.

Wij onderscheiden ons door focus en een exclusieve werkwijze. Your Recruiter beschikt over een ruim en up-to-date netwerk. Middels dit netwerk bent u als opdrachtgever of kandidaat in staat efficiënt en succesvol uw doel(groep) te bereiken.
Onze Recruitment Consultants zijn thuis in de markt, de inhoud van de posities én hebben oog voor de context waarin deze zich begeven. Opdrachtgevers en kandidaten herkennen hierin de meerwaarde van Your Recruiter.

Onze gespecialiseerde teams in Search & Selection en Interim
- Finance
- Information Technology
- Human Resources

Recruitment Process Outsourcing
Ons Recruitment Process Outsourcing (RPO) team neemt uw recruitment processen geheel of gedeeltelijk uit handen. Denk hierbij aan het opzetten van Corporate Recruitment, projectrecruitment, grootschalige werving en het stroomlijnen van de inhuur van freelancers voor uw flexibele schil.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten