ZaanWerk werving & selectie

Werving & Selectie van IT, HR en Sales professionals
Zaandam (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
09-06-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
09-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Actief in Nederland is ZaanWerk een onafhankelijke adviespartner voor het bedrijfsleven en de publieke sector, zowel voor locale als internationale organisaties vanuit Nederland opererend.

ZaanWerk is gebouwd op ruim 25 jaar ervaring en is uw partner met een consistente aanpak op het gebied van Werving en Selectie in de IT, HR, Media en Sales.

Onze aanpak combineert eenvoud met hoge kwaliteit. Als klant heeft u één aanspreekpunt die u toegang geeft tot ons netwerk van adviesmogelijkheden en professionals.
Ook als kandidaat heeft u een aanspreekpunt en laten wij u niet los als de opdracht gevonden is. Een langdurige relatie kenmerkt onze stijl van werken.

Door de sterke relatie met onze klanten en kandidaten zijn we in staat om onze mensen en oplossingen af te stemmen op de specifieke vraagstukken van elke opdrachtgever. Onze geïntegreerde oplossingen zijn op maat gemaakt voor verschillende culturen, bedrijfsprocessen en behoeften.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten