Sebastiaan Lindenhof

web development
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-03-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
11-07-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Zeauw is ontstaan uit de samenwerking tussen een kleurenblinde programmeur en een codeblinde ontwerper. Samen doen waar je goed in bent, dat is waar Zeauw voor staat. Om die reden besloten Leon Vosmeijer (Xill) en Sebastiaan Lindenhof (Consebts) samen mooie en gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties te ontwikkelen. Niet alleen voor de vele eigen projecten maar ook voor anderen. Daarnaast verzorgen wij het systeembeheer voor diverse organisaties, zowel op locatie als op afstand.
Websites en webapplicaties

Het resultaat van deze vruchtbare samenwerking kun je terugvinden in het portfolio van Zeauw. Er zijn voorbeelden te vinden van zowel websites als webapplicaties. Wil je meer informatie over één van onze projecten? Neem dan gewoon contact met ons op via de website of bel ons op 071 800 9991, we vertellen je graag meer.

Content, grafische vormgeving en fotografie

Veel van onze klanten leveren hun eigen content, huisstijl en beeldmateriaal aan. Regelmatig krijgen wij bij Zeauw het verzoek om ook deze zaken voor onze rekening te nemen. Omdat wij geloven in samenwerken en doen waar je goed in bent hebben wij een netwerk opgebouwd met goede freelancers. Dit netwerk bestaat uit vormgevers, fotografen en contentspecialisten die stuk voor stuk hun sporen bij tal van (online) projecten verdiend hebben. Bij elke aanvraag zoeken wij het juiste team bij elkaar om uiteindelijk een schitterend eindproduct af te kunnen leveren. Een eindproduct waar wij, de mensen waar wij mee samenwerken en onze klanten blij van worden. Door deze werkwijze houden we onze overhead laag en onze prijzen scherp.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten