Zeppelin

Zeppelin

ICT Dienstverlening
Herengracht 500
1017CB Amsterdam (NH)
0205319700
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-07-2007
Opdrachten
390
Laatste opdracht
19-09-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Professionals
Bij een topspeler in dienstverlening als Zeppelin, horen topprofessionals die uitblinken in hun vak en beschikken over uitstekende persoonlijke vaardigheden. Vanwege ons doel diensten met een toegevoegde waarde te leveren, is investeren in de professional noodzaak. Zonder onze klanten hebben we geen bestaansrecht. Zonder creatieve, initiatiefrijke en gedreven professionals evenmin.

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de top 250 van het Nederlandse bedrijfsleven en overheid. Hoogwaardige complexe opdrachten met grote verantwoordelijkheid in branches als banken, verzekeringen media en telecom. Zeppelin hecht grote waarde aan de gelijkwaardige relatie van dienstverlener en opdrachtgever. Door te luisteren en door begrip en toewijding, stemt Zeppelin vraag en aanbod zo nauwkeurig mogelijk op elkaar af. Naast specifieke branchekennis erkent Zeppelin het belang van de menselijke factor. Wanneer het klikt tussen de professional en onze klant, leest dat zich af in de resultaten. Zo streven wij naar lange termijnrelaties.Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten